Friday, June 22, 2007

22 Juni: Resultaat van het verfen van de veranda

Hier had ik (Petra) de veranda aan de zeikant al geverft...daar zaten we nooit, nu dat het klaar is en de tuin tafel enzo er staan...zitten we er behoorlijk veel.
voorkant van het huis, trap staat er nog, want Erik was net klaar met kerstlichtjes weg te halen...hadden we ook nog geen tijd voor gehad. deze fotos zijn 14 juni gemaakt, toen was Petra al met haar 2e dag bezig met verfen.

andere zeikant van het huis, kan je ook zien dat onder de veranda het dicht is...en nog veel rotzooi er voor ligt, en dus ook nog niet geverft.

21 Juni is het eindelijk toch klaar...de onderkant verfen van het balkon, was erg onhandig en moeilijk...moest met de voorlader, en omdat de voorlader beetje oud is, gaat de laadbak steeds lager...dus was allemaal beetje onhandig, maar het is gelukt!!
voorkant van het huis

en de zeikant van het huis, alles ook opgeruimt, dat hout versiersel wat voor/onder de veranda zat is nu ook weg, lijkt stuk beter en schooner, tuintje helemaal rond het huis gewiedt, dus alles weer mooi! Dat is Karin's auto die voor het huis staat...die is ook regelmatig hier om alles klaar te maken voor de trouwerij.

No comments: